Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Sillalta Hämeenlinnanväylällä suistuneen rekan kuljettaja ollut jo tunteja puristuksissa, tila vakava – Tie poikki vielä ainakin töistäpaluuliikenteen ajan

Hämeenlinnanväylällä sillalta suistuneen rekan kuljettaja on ollut jo tunteja puristuksissa ajoneuvossaan, kertoo MTV. Myös STT kertoo asiasta.

– Sen verran tiedetään, että kuljettajan tila on kyllä vakava. Minun tietoni mukaan edelleen (hän) on kuitenkin hengissä. Tässä vielä jonkin aikaa menee, että saadaan ulos sieltä, kertoi komisario Jarmo Ojala Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta MTV:n noin kello 15.30 julkaistussa jutussa.

Rekka putosi sillalta puoliltapäivin noin 300 metriä Martinlaakson liittymästä ja etelän suuntaan tie on ollut siitä lähtien suljettuna raivaustöiden vuoksi. Poliisi on tiedottanut Twitterissä, että onnettomuudessa on osallisena myös kaksi henkilöautoa.

Noin kello 15.40 poliisi tiedotti, että tehtävä on edelleen kesken ja liikenteelle aiheutuu haittaa vielä ainakin pari tuntia. Poliisi ohjaa liikennettä kiertotietä Martinlaakson ja Kaivokselan välillä.