Viikonloppurauha Tikkurilan asemalla säilynyt – Poliisi: "Tyytyväisiä ollaan, mutta valvontaa jatketaan"

Poliisi aikoo jatkaa tehostettua valvontaa Tikkurilan asemalla ja Dixissä, vaikka nuorten kokoontumisia ja häiriöitä on viime aikoina ollut aikaisempaa vähemmän. arkisto/Tiina Örn
Leena Koivisto

Leena Koivisto

Dixistä ja Tikkurilan aseman tienoolta kuuluu poliisin mukaan nyt hyvää.

– Tyytyväisiä ja onnellisia ollaan, jos tilanne jatkuu tällaisena, mutta jatkamme edelleen valvontaa, komisario Jarmo Ojala kiteyttää.

Lue myös: Rikosilmoitus kymmenien nuorten joukkotappelusta Tikkurilan asemalla – Poliisi huolissaan Dixissä oleskelevista nuorista

Poliisi on valvonut tehostetusti Tikkurilan aseman tienoota ja jalkautunut myös sisätiloihin asemasillalle ja kauppakeskus Dixiin helmikuun alkupuolelta lähtien nuorten lisääntyneiden kokoontumisten sekä niiden myötä ilmenneiden häiriöiden jälkeen.

Tilanne on viikko viikolta parantunut ja poliisi raportoi myös viime viikonlopulta, että asemalla kokoontui selvästi vähemmän nuoria kuin aiempina viikonloppuina ja myös häiritsevää käytöstä oli nyt selvästi aiempaa vähemmän. Nuorison aiheuttamia isoja häiriöitä ei havaittu muuallakaan Vantaalla.

– Olimme kyllä itsekin positiivisesti yllättyneitä, Ojala sanoo, mutta toteaa perään, että tilanne voi aina heilahtaa suuntaan tai toiseen.

– Nähtäväksi jää, miten esimerkiksi sulut ja yläkoululaisten siirtyminen etäopetukseen vaikuttavat.

Poliisin valvonta jatkuu niin Tikkurilan asemalla kuin myös muilla tähänastisen valvonnan painopistealueilla, eli Myyrmäen asemalla ja Myyrmannissa sekä Martinlaakson asemalla ja ostarilla.

Lue myös:

Yläkoulut maanantaina etäopetukseen – Vantaalla lounasta saa kolmella koululla, huoltaja voi hakea ateriakassin

Nuoret kokoontuvat nyt Dixissä – Nuorisotyö on huolissaan 11–12-vuotiaista, jotka viettävät iltoja asemalla

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut