Emmitkö koronarokotteen ottoa? THL kertoo torstaina rokotteiden turvallisuudesta kaikille avoimessa tilaisuudessa

Kuvituskuva. Anton Soinne

Minna Harmaala

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjestää tämän viikon torstaina kaikille avoimen webinaarin koronarokotteiden turvallisuudesta. Tilaisuudessa jaetaan tutkittua tietoa aiheesta.

THL toivoo tilaisuuden tukevan kuulijoita, jotka pohtivat rokotteen ottamista. Osallistua voivat esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaiset ja tavalliset kansalaiset.

Tilaisuus on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Webinaarin voi kuunnella THL:n tapahtumakalenterista löytyvästä linkistä.

Webinaari on valtakunnallisen lääkehoidon päivän päätapahtuma. Lääkkeiden käyttäjien ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistä päivää vietetään vuosittain maaliskuussa. Tämän vuoden teemana on ”Turvallinen lääkehoito korona-arjessa”.

THL järjestää tilaisuuden yhteistyössä potilasjärjestöjen, useiden sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkealan toimijoiden kanssa.

Tilaisuus alkaa kello 13 ja päättyy noin kello 14.30. Puhujina on asiantuntijoita muun muassa THL:stä, Pellon terveyskeskuksen kotisairaanhoidosta, Husista, rokotetutkimuskeskuksesta ja Diabetesliitosta.

Kohti turvallista arkea – tutkittua tietoa koronarokotteesta -webinaari 18.3.2021 klo 13.00–14.30. Lisätietoa THL:n tapahtumakalenterissa .

Kommentoi

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut