Nyt unohdetaan purnaaminen hetkeksi – mikä Vantaalla on hyvin ja mikä täällä toimii?

Kampanja: Lähetä hyviksi kokemistasi asioista viesti Vantaan Sanomien sähköpostiin.

Rita pitää Vantaan hyvänä puolena turvallisuutta ja rauhallisuutta. Armi Suojanen
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Toimitukseen soitti eläkkeellä oleva opettaja, joka toivoo, että vantaalaiset huomaisivat, miten moni asia Vantaalla on hyvin. Aina ei pitäisi valittaa.

Opettaja kiittelee muun muassa senioreille ilmaista uimahallia ja hyvin hoidettuja luistelukenttiä. Koronarokotteen opettaja sai samaan aikaan puolisonsa kanssa ja itse rokotus sujui sukkelaan.

Vantaalla opettajana toiminut nainen haluaa puhua nimettömänä ja mainitsee, että kaikki asiat eivät ole aina kiinni rahasta. Koulussakin työilmapiirillä on suuri merkitys työssä viihtymiseen.

Vantaalaisten ei kannattaisi myöskään tuntea alemmuutta helsinkiläisiä ja espoolaisia kohtaan. Helsingissä ja Espoossa on yhtä lailla korjattavia asioita.

Opettajan mielestä vantaalaiset voisivat tuntea enemmän ylpeyttä kotikaupungistaan ja opetella ruotsalaisten positiivista näkökulmaa pieniin vastoinkäymisiinkin.

Siispä kehu ja kiitä Vantaata. Kokoamme myönteisistä kokemuksista ja asioista jutun. Lähetä kommenttisi yhteystietoineen (vain toimituksen tietoon) sähköpostitse vantaan.sanomat@media.fi sunnuntaihin 11. huhtikuuta mennessä. Viestin otsikoksi Kehu Vantaata.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut