Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Vantaalla on pitkästä aikaa jäätelökioskeja – myyntipaikkoja oli tarjolla viisi, mutta vain Myyrmäkeen, Kivistöön ja Tikkurilaan saatiin myyjät

Kaupungille tuli tänä vuonna useita tarjouksia kolmesta jäätelönmyyntipaikasta. Eniten tarjouksia ja myös korkein tarjous (3 750 euroa) viisi kuukautta kestävästä kaudesta tehtiin Tikkurilan Kirjastopuiston myyntipaikasta. Tarjousten lähtötasoksi oli määritelty 1 500 euroa.

Kirjastopuistossa ei ole aiemmin ollut jäätelökioskia.

Kaksi muuta jäätelökioskia sijoittuvat Myyrmäen Punamultatorille ja Kivistön Safiiriaukiolle.

Tarjolla oli myyntipaikka myös Keimolan Lincolninaukiolle ja Korson aseman läheisyyteen Metsolaan, mutta niistä ei tehty yhtään tarjousta.

Suunnitteluassistentti Joonas Tahko Vantaan kaupungilta kertoo, että Keimolan myyntipaikasta on sittemmin tullut kiinnostunut kysely, joten saattaa olla, että aukiolle vielä saadaankin jäätelökioski.

Kaupunki on edellisen kerran kilpailuttanut jäätelönmyyntipaikkoja 2018 ja silloin yrittäjä löytyi vain Tikkuraitille.

Jäätelönmyyntiyrittäjien on hankittava kioski itse, mutta sähköliittymän kaupunki järjestää maksua vastaan. Jäätelönmyyntipaikka on käytössä 15. huhtikuuta lähtien ja se jatkuu 16. syyskuuta saakka. Tarjouskilpailujen voittajilla on myös optio jatkaa paikoillaan vuosina 2022 ja -23.