Iskelmä Myyrmäki -festivaali siirtyy kesään 2022 – myös James Bluntin keikka siirtyy vuodella eteenpäin

Chisu on yksi Iskelmä Myyrmäki -festivaalin artisteista. Arkisto/Timo Mustalampi

Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festival perutaan tältä kesältä. Tapahtuma järjestetään kesällä 2022.

Festivaali piti järjestää kesäkuun alussa, mutta voimassa olevat kokoontumisrajoitukset eivät mahdollista tapahtuman järjestämistä.

Tapahtumassa, joka piti alunperin järjestää ensimmäisen kerran jo kesällä 2020, esiintyvät pääosin kotimaiset iskelmä- ja pop-artistit. Musiikin lisäksi tapahtumassa satsataan laadukkaaseen ruokaan ja juomaan.

Myös James Bluntin konsertti siirtyy vuodella eteenpäin.

Iskelmä Myyrmäki -festivaali järjestetään 3. ja 4. kesäkuuta 2022. James Bluntin Once Upon A Mind Tour -konsertti järjestetään puolestaan 5. kesäkuuta 2022.

Lue myös: Vantaan isoja musiikkitapahtumia suunnitellaan täysillä, vaikka vielä ei tiedetä voiko niitä järjestää –  "Emme ole luovuttaneet"

Tapahtumassa esiintyvät ensi vuonna pääasiassa samat artistit kuin aiemmin on ilmoitettu.

Perjantaina festivaalilavalle nousevat Elastinen, Sanni, BEHM, Reino Nordin sekä Teflon Brothers. Lauantaina lavan ottavat haltuun Popeda, Chisu, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Arttu Wiskari sekä Erika Vikman.

Jo ostetut liput (joko vuoden 2020 tai 2021) käyvät ensi vuoden tapahtumaan tai konserttiin sellaisenaan.

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Lippujen palautus on mahdollista 30. kesäkuuta 2021 saakka.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut