Poliisi valvoo, ettei Vantaalla kokoonnuta vappuna liian isolla porukalla – "Vastuullinen käyttäytyminen on jokaisen vastuulla"

Vapun viettäminen isolla porukalla tai joukoissa ei tänä vuonna ole sallittua. Poliisi valvoo Vantaallakin, että kokoontumisrajoituksia noudatetaan. Kuvituskuva. Tomi Glad

Itä-Uudenmaan poliisi valvoo alueellaan kokoontumisrajoitusten noudattamista.

Polisi toivoo, että ihmiset viettäisivät vappua ainoastaan lähiomaisten kesken.

– Toivomme, että ihmiset noudattaisivat voimassaolevia rajoituksia ja terveysturvallisuutta koskevia ehtoja, eikä meidän tarvitsisi puuttua kokoontumisrajoitusten vuoksi kiellettyihin kokoontumisiin. Vastuullinen käyttäytyminen on nyt aivan jokaisen vastuulla, sanoo rikoskomisario Hanna Kiiskinen tiedotteessa.

Lue myös: Alkoihin odotetaan jopa historiallisen suurta ryysistä vappuviikolla

Uudellamaalla kaikki yli kuuden hengen yleisötilaisuudet on kielletty. Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös on voimassa 16. toukokuuta asti.

Nuorten turvatalot ovat auki vappunakin. Vantaalla Suomen Punaisen Ristin turvatalo sijaitsee Rekolassa osoitteessa Sairaalakatu 3.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut