Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaan Yrittäjät: Tikkurilan jättiterassin toimijoiksi otettava paikallisia yrittäjiä

Vantaan Yrittäjät toivoo, että paikalliset yrittäjät pääsevät mukaan toimijoiksi suurelle kesäterassikeskittymälle, jota Vantaan kaupunki suunnittelee Tikkurilaan.

Vantaan Sanomat kertoi viime viikolla, että Tikkurilaan ja mahdollisesti Myyrmäkeen on suunnitteilla suuri terassikeskittymä. Mallia keskittymälle on haettu Helsingin Senaatintorilla viime kesänä olleesta ja suosituksi nousseesta ravintolakeskittymästä.

– Tikkurilan keskustaa tulee kehittää ja suunniteltu suurterassi voi hyvinkin sitä elävöittää, yrittäjät toteavat kannanotossaan.

– Yrittäjiä tulee kohdella tasapuolisesti ja syrjimättä sekä tarjota heille yhtäläiset mahdollisuudet päästä hankkeeseen mukaan, tekstissä korostetaan.

Helsingin kaupunki toteuttaa ravintolakeskittymän tänä vuonna Kasarmitorille. Yritykset saivat hakea mukaan hakulomakkeella. Helsingissä mukaan valittiin ravintoloita, jotka sijaitsivat keskustan alueella.

Vantaan Yrittäjät muistuttaa, että paikallisten yrittäjien tukeminen olisi järkevää myös siksi, että verotulotkin jäisivät Vantaalle.