Vantaan Yrittäjät: Tikkurilan jättiterassin toimijoiksi otettava paikallisia yrittäjiä

Vantaan kaupunki ei julkistanut viime viikolla Tikkurilan terassikeskittymän yrittäjien nimiä sopimusteknisten asioiden vuoksi. Juha Tanhua

Vantaan Yrittäjät toivoo, että paikalliset yrittäjät pääsevät mukaan toimijoiksi suurelle kesäterassikeskittymälle, jota Vantaan kaupunki suunnittelee Tikkurilaan.

Vantaan Sanomat kertoi viime viikolla, että Tikkurilaan ja mahdollisesti Myyrmäkeen on suunnitteilla suuri terassikeskittymä. Mallia keskittymälle on haettu Helsingin Senaatintorilla viime kesänä olleesta ja suosituksi nousseesta ravintolakeskittymästä.

– Tikkurilan keskustaa tulee kehittää ja suunniteltu suurterassi voi hyvinkin sitä elävöittää, yrittäjät toteavat kannanotossaan.

– Yrittäjiä tulee kohdella tasapuolisesti ja syrjimättä sekä tarjota heille yhtäläiset mahdollisuudet päästä hankkeeseen mukaan, tekstissä korostetaan.

Helsingin kaupunki toteuttaa ravintolakeskittymän tänä vuonna Kasarmitorille. Yritykset saivat hakea mukaan hakulomakkeella. Helsingissä mukaan valittiin ravintoloita, jotka sijaitsivat keskustan alueella.

Vantaan Yrittäjät muistuttaa, että paikallisten yrittäjien tukeminen olisi järkevää myös siksi, että verotulotkin jäisivät Vantaalle.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut