Näin Pietari Jääskeläinen perustelee siirtymistään toiseen puolueeseen – puolueiden arvot ja kriittinen kanta ratikkaan ratkaisivat

Pietari Jääskeläinen (sit.) ei monen muun tavoin mahtunut perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi. Tuleviin kuntavaaleihin hän lähtee nyt kristillisdemokraattien listalta. Riitta Ketola

Pietari Jääskeläinen (sit.) perustelee kristillisdemokraatteihin siirtymistään sillä, että sekä perussuomalaisilla että kristillisillä on sama arvopohja.

– Valinta oli helppo, hän toteaa.

Yhdistävä tekijä puolueiden välillä on myös se, että molemmat puolueet suhtautuvat kriittisesti Vantaan ratikan rakentamiseen.

Lue myös: Pietari Jääskeläinen on eronnut perussuomalaisista – Asettuu nyt kristillisdemokraattien vaaliehdokkaaksi

Jääskeläinen jäi ulkopuolelle, kun perussuomalaiset valitsi kuntavaaliehdokkaitaan. Tämän takia hän kokee joutuneensa siirtymään toiseen puolueeseen.

– Vantaan Perussuomalaiset valitsivat kuntavaaliehdokkaansa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kymmeniä ilmoittautuneita jäi listan ulkopuolelle, hän muistuttaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut