Korona iskee nyt 20–39-vuotiaisiin miehiin Vantaalla – "Toivon, etteivät aurinkoinen sää ja palvelut johda liian riehakkaaseen käytökseen"

Vantaalla on annettu yli 100 000 koronarokotusta. Anu Kiljunen

Päivittäisten koronatartuntojen määrä on viimeisen viikon aikana vaihdellut Vantaalla seitsemän ja 38 tapauksen välillä.

Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen totesi torstain koronainfossa, että koronatartuntoja todetaan Vantaalla tällä hetkellä eniten 20–39-vuotiailla miehillä.

– Toivon, etteivät aurinkoinen sää ja erilaisten palveluiden avaaminen johtaisi liian riehakkaaseen käytökseen. Olisi tärkeää pitää kiinni kokoontumisrajoituksista, Viljanen sanoi.

Vantaalla on annettu yli 100 000 koronarokotetta. Viikko sitten aloitettiin jälleen uuden ikäryhmän, 35–39-vuotiaiden, rokotukset.

Yli 70-vuotiasta vantaalaisista on saanut koronarokotteen jo yli 93 prosenttia ja 65–69-vuotiaistakin 86 prosenttia.

Koronarokotukset ovat edenneet nopeasti, vaikka Vantaa ei ole saanut suhteessa muita kuntia enemmän rokotteita.

Viljasen mukaan rokotuksiin on hakeuduttu Vantaalla hyvin, eikä rokotuskalenterissa ole ollut tyhjiä aikoja.

Vantaan sairaaloissa ei ole viikkoon ollut yhtään koronapotilasta. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) sairaaloissa on koronan vuoksi hoidettavana seitsemän vantaalaista.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut