Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ennakkoon voi äänestää myös ulkona – katso tästä ennakkoäänestyspaikat Vantaalla

Vaalit: Maski kasvoille, oman kynän voi ottaa mukaan.

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa Vantaalla 26. toukokuuta. Ennakkoon voi äänestää 8. kesäkuuta saakka missä tahansa Suomessa sijaitsevassa äänestyspaikassa.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 13. kesäkuuta ja tuolloin on äänestettävä siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty kotiin postitettavaan ilmoituskorttiin.

Ennakkoäänestykseen tultaessa on hyvä käyttää maskia, jos oma terveystilanne sen sallii. Lisäksi on pidettävä huolta, että kahden metrin turvavälit säilyvät.

Kullakin äänestyspaikalla on myös käsidesiä. Oman kynän voi ottaa mukaan äänestyskoppiin niin halutessaan.

Äänestykseen on otettava mukaan kuvallinen henkilötodistus.

Vantaalla ennakkoon voi äänestää seuraavissa paikoissa: Hämeenkylän K-Supermarket (Ainontie 1),

Martinlaakson kirjasto (Laajaniityntie 3), Kauppakeskus Jumbo, Stockmannin pääty, 1. kerros (Vantaanportinkatu 3), Monitoimikeskus Lumo (Urpiaisentie 14), Kansalaistoiminnan keskus Leinikki (Leinikkitie 22), Laurea-ammattikorkeakoulu, Tikkurilan kampus (Ratatie 22), Tikkurilan Prisma (Unikkotie 13), Hakunilan kirjasto (Kimokuja 5) ja

Länsimäen kirjasto (Suunnistajankuja 2).

Kuntavaaleissa on mahdollisuus äänestää ennakkoon myös ulkona. Ulkoäänestyspaikat sijaitsevat Kivistön kirjastolla (Topaasikuja 11), Myyrmäen kirjastolla (Paalutori 3), Vantaan kaupungintalon edustalla sekä Tammiston (Tammiston kauppatie 9) ja Koivukylän (Ojalehdonkuja 1) K-Citymarketeissa.

Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 4. toukokuuta. Paikallisiin ehdokkaisiin voi tutustua esimerkiksi Vantaan Sanomien vaalikoneen avulla.

Vaalikone löytyy osoitteesta www.vantaansanomat.fi/vaalikone

Ennakkoäänestys 26.5.–8.6. Vantaan äänestyspaikat ovat pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 9–20 ja viikonloppuisin klo 10–18.

Lisätty juttuun 27.5. klo 13:53 tieto Vantaan kaupungintalon edustalla olevasta äänestyspaikasta.