Mitä mieltä Vantaan kuntavaaliehdokkaat ovat terveydenhuollosta, sotesta ja ikäihmisten palveluista? – seuraa vaalipaneelia suorana Vantaa-kanavalta

Kuntavaaliehdokkaat keskustelevat vaalipaneelissa ikäihmisten palveluista ja terveydenhuollosta. Arkisto/Taimi Haimila

Vantaan kuntavaalipaneelissa keskustellaan tänään terveydenhuollosta ja ikäihmisten palveluista.

Miten hoitajapularatkaistaan terveydenhuollossa? Pitääkö terveyspalvelut keskittää suuriin hyvinvointikeskuksiin? Entä mitä hyvää sote toteutuessaan tuo meille ihan tavallisille vantaalaisille? Muun muassa näihin kysymyksiin vantaalaiset kuntavaaliehdokkaat saavat vastata.

Lue myös: Ennakkoon voi äänestää myös ulkona – katso tästä ennakkoäänestyspaikat Vantaalla

Vantaan Sanomien, Vantaan kaupungin, kuntavaaliehdokkaiden ja asukasaktiivien yhdessä tuottamissa vaalikeskusteluissa tapetilla ovat vantaalaisten arkeen ja tulevaisuuteen liittyvät asiat.

Paneelikeskustelua voi katsoa suorana kello 18 alkaen Vantaa-kanavalta. Keskustelun juontaa Vantaan Sanomien päätoimittaja Mia Lindström.

Vantaa-kanavalta löytyvät tallenteina myös aikaisemmat keskustelut, jotka käsittelivät lasten ja nuorten asioita sekä rakentamista ja liikennettä.

Lue myös: Vantaan Sanomien vaalikone on auki – löydä oma ehdokkaasi

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut