Miten vantaalaista nuorisoa pitäisi tukea mielenterveys- ja päihdeasioissa? – Vantaa pyytää nuoria kertomaan mielipiteensä kyselyssä

Vantaa kerää 13–25-vuotiailta vantaalaisnuorilta näkemyksiä siitä, miten kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita tulisi kehittää.

Kaupunki kysyy nuorilta verkossa muun muassa, mihin asioihin tukea tarvitaan ja mikä olisi helpoin tapa hakea apua.

Vantaa kartoittaa nuorten toiveita myös sen suhteen, mihin vuorokaudenaikaan ja missä auttavaa tahoa haluttaisiin tavata.

Nettikysely toteutetaan 2. kesäkuuta ja 7. heinäkuuta välillä, ja sen tuloksia hyödynnetään Vantaan mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämisessä ja Vantaa-Keravan yhteisessä sosiaali- ja terveyspalvelujen kehitystyössä.

Koronapandemia on aiheuttanut monelle nuorelle ahdistusta, masennusta ja yksinäisyyttä. Vantaa kehittää mielenterveys- ja päihdepalveluja, jotta ne vastaavat entistä paremmin nuorten tarpeisiin ja toiveisiin. Vantaan kaupungin mukaan nuorten hyvinvointi on yksi sen tärkeimmistä tavoitteista.

Kyselyyn vastataan nimettömästi eikä vastaajia voi tunnistaa. Lomakkeeseen yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi kolmenkymmenen euron lahjakorttia Jumboon. Yhteystietoja ei voi yhdistää kyselyyn, eikä niitä hyödynnetä muuhun kuin arvontaan.

Kyselyyn pääsee vastaamaan http://bit.ly/nuortenmtkyselyvantaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut