Autot ja autokatokset roihusivat pientaloalueella Vantaalla – näitkö jotain epäilyttävää?

Poliisilla on yksi epäilty liittyen Varistossa keväällä tuhoa tehneisiin tulipaloihin. Uusia vihjeitä tarvitaan kuitenkin edelleen. Arkisto

Mikko Välimaa

Poliisi kaipaa uusia vihjeitä tulipaloista, joka tuhosivat rakennuksia Vantaan Varistossa huhtikuussa.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoi keskiviikkona, että sillä on tutkittavana 22. huhtikuuta yöllä tapahtuneiden tulipalojen sarja. Tulipaloja tutkitaan rikosnimikkeellä tuhotyö.

Tulipalot riehuivat osoitteissa Luhtimäki 7, Aitanavain 4, Heinäkuja 11 ja Varistontie 8. Kohteissa paloi muun muassa auto- ja roskakatoksia sekä useita ajoneuvoja. Alueilla on rivi- ja pientalovaltaista asutusta.

Palot havaittiin noin tunnin sisällä toisistaan. Ensimmäinen hälytys Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle tuli puolenyön jälkeen, kun Luhtimäellä paloi autokatos.

Osa autokatoksista ja autoista tuhoutui paloissa täysin ja osa kärsi vaurioita.

Paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

– Pyydämme edelleen yleisön apua edellä mainittuihin paloihin liittyen. Kaikki tiedot ja havainnot ovat meille arvokkaita, sanoo tapausten tutkinnanjohtaja rikoskomisario Matti Latvala.

Latvalan mukaan palojen tutkinta on edistynyt, ja poliisilla on yksi epäilty henkilö. Latvala sanoo, ettei voi kertoa yksityiskohtia, sillä esitutkinta on yhä kesken.

Paloihin liittyvät tiedot voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut