Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autot ja autokatokset roihusivat pientaloalueella Vantaalla – näitkö jotain epäilyttävää?

Poliisi kaipaa uusia vihjeitä tulipaloista, joka tuhosivat rakennuksia Vantaan Varistossa huhtikuussa.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoi keskiviikkona, että sillä on tutkittavana 22. huhtikuuta yöllä tapahtuneiden tulipalojen sarja. Tulipaloja tutkitaan rikosnimikkeellä tuhotyö.

Tulipalot riehuivat osoitteissa Luhtimäki 7, Aitanavain 4, Heinäkuja 11 ja Varistontie 8. Kohteissa paloi muun muassa auto- ja roskakatoksia sekä useita ajoneuvoja. Alueilla on rivi- ja pientalovaltaista asutusta.

Palot havaittiin noin tunnin sisällä toisistaan. Ensimmäinen hälytys Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle tuli puolenyön jälkeen, kun Luhtimäellä paloi autokatos.

Osa autokatoksista ja autoista tuhoutui paloissa täysin ja osa kärsi vaurioita.

Paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

– Pyydämme edelleen yleisön apua edellä mainittuihin paloihin liittyen. Kaikki tiedot ja havainnot ovat meille arvokkaita, sanoo tapausten tutkinnanjohtaja rikoskomisario Matti Latvala.

Latvalan mukaan palojen tutkinta on edistynyt, ja poliisilla on yksi epäilty henkilö. Latvala sanoo, ettei voi kertoa yksityiskohtia, sillä esitutkinta on yhä kesken.

Paloihin liittyvät tiedot voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.