Senioripaku tuo kesällä hyvinvointia lisäävää tekemistä ikäihmisille Länsimäkeen ja Tammistoon – Toiminta on osallistujille maksutonta

Senioripakun toiminta on osallistujille maksutonta. Mukaan voi tulla myös apuvälineiden kanssa. Hanna Valkeinen/Vantaan kaupunki

Tiina Örn

Länsimäessä ja Tammistossa liikkuu 6. heinäkuuta asti Senioripaku, joka tuo hyvinvointipalveluita ikäihmisille.

Senioripaku pysäköi tiistaisin kello 13–14 Tammiston Numeropuistossa, osoitteessa Tammistonkatu 21 ja kello 14.30–15.30 Länsimäessä Suunnistajanpolun ja Kilpakujan kulmauksessa olevalla kentällä, joka tunnetaan myös koirakenttänä.

Aikataulu on voimassa säävarauksella. Loppukesän ja syksyn aikatauluista tiedotetaan myöhemmin.

Ohjelmassa on ikäihmisille kevyttä liikuntaa, yhdessäoloa ja monenlaista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Toiminta on osallistujille täysin maksutonta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan – apuvälineillä tai ilman. Senioripakun toimintaa kehitetään yhdessä kävijöiden kanssa.

Projektikoordinaattori Hanna Valkeinen kertoo idean saaneen alkunsa viime kesänä Kirkkonummelta. Senioripakua vastaava toiminta jouduttiin Kirkkonummella kuitenkin keskeyttämään koronarajoitusten vuoksi.

Myös Espoossa liikkuu tällä hetkellä Senioripaku. Mukana toiminnan kehittämisessä on Metropolian koordinoima Seniorit tikissä -hanke.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut