Nopeaa etenemistä – Vantaalla voivat jo 16-vuotiaat varata ajan koronarokotteen saamiseksi

Vantaalla pääsee jälleen uusi nuorten ikäryhmä koronarokotusten piiriin. Arkisto / Anneli Tuominen-Halomo

Vantaan koronarokotusten vauhdikas eteneminen jatkuu. Eilen keskiviikkona ilmoitettiin 18–19-vuotiaiden rokotusten alkamisesta ja nyt rokotuksiin voivat varata ajan jo myös vuosina 2004–2005 syntyneet 16–17-vuotiaat nuoret.

Rokotusaikaa varatessa tulee huomioida, että ikäryhmän nuorimpien pitää olla rokotushetkellä jo 16 vuotta täyttäneitä.

Ajanvaraus tehdään ensisijaisesti netin kautta www.koronarokotusaika.fi. Jos se ei ole mahdollista, ajan voi varata takaisinsoittopalveluna numerosta 09 5844 3030. Palvelu toimii maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Terveyspalveluista kerrotaan, että kannattaa toimia heti, sillä kesäkuussa on hyvin aikoja tarjolla. Samalla kertaa on hyvä varata aika myös toiseen tehostavaan rokotukseen.

Kaikkinensa tällä hetkellä rokotetaan tänä vuonna 16 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia, eli vuonna 2005 tai sitä aiemmin syntyneitä sekä yli 70-vuotiaiden kanssa samassa taloudessa asuvia omaishoitajia. Lisäksi rokotetaan terveydentilansa vuoksi riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvia 16–64-vuotiaita (1957–2005 syntyneitä). Tässäkin ryhmässä rokotushetkellä tulee olla täyttänyt 16 vuotta.

Lisätietoa netistä: www.vantaa.fi/koronarokotukset

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut