Kiinnostaako Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun vanhimman rakennuksen historia? – Kesäopas palvelee tiedonjanoisia elokuun loppuun

Pyhän Laurin kirkkosta syvempiä tietoja haluavien on mahdollista tutustua kirkkoon kesäoppaan opastuksella. Opas palvelee elokuun loppuun asti. Kirkon kuvapankki

Vantaan Pyhän Laurin kirkossa kävijöitä palvelee jälleen tänä kesänä kesäopas. Kesäoppaana aloitti viikon puolivälissä Joonas Kananen, joka on yleisen historian opinnoista vastavalmistunut filosofian maisteri.

Kananen on työskennellyt oppaana aiemmin myös Werlan tehdasmuseossa ja Urajärven kartanossa. Tarvittaessa kirkon esittelyn voi saada suomen, ruotsin ja englannin lisäksi myös ranskaksi ja italiaksi.

Kesäopas on paikalla kirkossa elokuun loppuun asti maanantaisin kello 12–18 ja tiistaista perjantaihin kello 11–18. Maksuttoman opastuksen voi myös varata etukäteen puhelimitse numerosta 050 4664202.

Pyhän Laurin kirkko on 1450-luvulla valmistunut keskiaikainen harmaakivikirkko. Se on pääkaupunkiseudun vanhin rakennus.

Kirkko sijaitsee Helsingin pitäjän kirkonkylässä osoitteessa Kirkkotie 45.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut