Uimahallimaksut Vantaalla nousevat syksyllä – sarja- ja kausikortin voi ostaa nykyisellä hinnalla vielä kesän lopussakin

Vantaan uimahallien asiakasmaksut kallistuvat syyskuun alussa. Arkisto/Riitta Ketola
Leena Koivisto

Leena Koivisto

Sisäänpääsy kaupungin uimahalleihin ja kuntosaleille kallistuu 1. syyskuuta alkaen.

Syksyllä esimerkiksi aikuisten kertamaksu on nykyistä euron kalliimpi eli polskimaan pääsee jatkossa 6 eurolla. Aamu-uintien hinta nousee puolen euron verran 4,5 euroon. Aamu-uinneilla on mahdollisuus käydä maanantaista perjantaihin kello 6–10.

Lapsille, samoin kuin muun muassa eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille kertamaksu on syksyllä 3 euroa, lisäys entiseen on 40 senttiä. Maksimissaan nelihenkisen perheen käyntihinta puolestaan nousee 10:stä 12 euroon.

Aikuisten 10 kappaleen sarjakorttiin tulee hintaa lisää 8 euroa, syksyllä kortti maksaa 50 euroa. 25 kappaleen sarjakortin hinta nousee 112,50 euroon. Syksyyn asti on vielä mahdollista ostaa uimahallien ja kuntosalien sarja- ja kausikortteja nykyisillä, edullisemmilla hinnoilla.

Uimahallit ovat normaaliin tapaan osan kesästä suljettuina ja niissä tehdään sulun aikana huolto- ja siivoustöitä. Myyrmäessä kesäsulku alkaa 5. heinäkuuta ja jatkuu 18. heinäkuuta asti. Tikkurilassa ovet menevät kiinni 19. heinäkuuta ja avautuvat taas elokuun 1. päivänä. Korsossa jo alkanut suku jatkuu 15. elokuuta asti.

Hakunilan halli pysyy meneillään olevan allasremontin vuoksi suljettuna elokuun puolivälin paikkeille. Avaamisaika tarkentuu myöhemmin. Martinlaaksossa uimahallin peruskorjaus jatkuu elokuun 29. päivään asti.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut