Vantaan suosituimmassa vihkikirkossa vihitään taas vuoronumerolla – Hääyö-tapahtumassa pääsee vaivattomasti naimisiin

Hääyö järjestettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2009 Vantaalla. Silloin vihittäviä kertyi jonoksi asti ja ensimmäiset parit tulivat odottamaan vuoroaan jo iltapäivällä. Arkisto/Päivi Tuovinen

Pyhän Laurin kirkossa järjestettävä Hääyö-tapahtuma toteutetaan tänä vuonna 17. syyskuuta. Vaivattomaan vihkitapahtumaan tulee ottaa mukaan vain esteettömyystodistukset, henkilöllisyystodistukset ja sormukset. Papit vihkivät illan aikana kirkossa, kappelissa ja sään salliessa myös ulkona.

Vantaan seurakunnat kertoo tiedotteessaan, että vuoronumeroita vihkiajan varaamiseksi saa noutaa Pyhän Laurin kappelin (Pappilanksuja 3) edestä kello 17.30 alkaen. Vihkiaikojen varaus alkaa kello 18.

Ennen vihkimistä hääpareilla on mahdollisuus nauttia kahvia ja kakkua. Varsinaiset etkot järjestetään koronatilanteen salliessa.

Hääyötä vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2009. Vuosien aikana naimisiin on tällä tavoin mennyt yli 300 paria Vantaalla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut