Vantaan kortteliliigan syksyyn voi nyt ilmoittautua

Kortteliliigan syksy Vantaalla starttaa elokuussa tenniksellä ja jalkapallolla.

Lajeihin voi kerätä oman tiimin ja ilmoittautua mukaan, futikseen voi ilmoittautua myös yksittäisenä pelaajana. Tennikseen ilmoittautumisen aika jatkuu 2. elokuuta asti, futikseen 9. elokuuta saakka.

Nelinpelitenniksen pelipaikat ovat maanantaisin Rajakylän Pallopuisto ja Kaivoksela, Rajakylän Säilätie ja Martinlaakso tiistaisin, Korso ja Hiekkaharju torstaisin. Jokaiselle pelipaikalle mahtuu mukaan neljä ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta. Sarjakausi alkaa 9. elokuuta.

Futissarjan pelipaikat ovat maanantaisin Rautkallio, Koivukylä, tiistaisin Kartanonkosken liikuntapuisto, keskiviikkoisin Kilterin koulu Myyrmäessä ja torstaisin Rekolan liikuntapuisto. Jokaiselle pelipaikalle mahtuu mukaan kuusi ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta. Sarjakausi alkaa 16. elokuuta.

Kortteliliigaan osallistuminen ei maksa mitään. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit löytyvät kortteliliigan verkkosivuilta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut