Foodoran verkkoruokakaupan laajennus vaikuttaa myös Vantaalla – Huhtikuussa lanseeratut hävikkikassit tehneet kauppansa

Foodoran verkkoruokakauppa toimii kuten ravintola-annostenkin tilaaminen, sovelluksella tai selaimella. Asiakas valitsee tuotteet, henkilökunta kerää ne myymälässä ja kuljettaja toimittaa ostokset asiakkaan haluamaan paikkaan. Arkisto/Teemu Nurmi
Leena Koivisto

Leena Koivisto

Ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Foodoran verkkoruokakauppa avasi heinäkuun alussa uuden toimipisteen Helsingin Malmille, mikä tietää palvelun saatavuuden laajenemista paitsi Pohjois-Helsingissä myös Vantaan alueella.

Malmin toimipisteen alue ulottuu Viikistä Vantaan Pakkalaan ja pohjoisessa Korsoon saakka, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Elintarvikkeita ja päivittäistavaroita myyvän Foodora Marketin tuotteita ostetaan sovelluksen kautta ja ne toimitetaan yhtiön mukaan kotiovelle noin 30 minuutin sisällä tilauksen teosta.

Huhtikuusta alkaen verkkokaupasta on ollut mahdollista ostaa myös valmiiksi koottu, sisällöltään 8–12 euron arvoinen hävikkikassi.

– Hävikkikasseja tulee päivittäin myyntiin päivittäin ja ne myydään aina nopeasti loppuun, valikoimapäällikkö Johanna Talasjoki kertoo.

Neljä euroa maksavassa kassissa on tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on lähestymässä tai joissa on kosmeettisia, tuotteen laatua tai makua haittaamattomia vikoja.

Katso myös: Millaista ruokaa suomalaiset tilaavat kotiinsa? – Ketju paljastaa paheet ja herkut

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut