Vantaalla tähdennetään: Tehosterokotuksen voi siirtää vain lääketieteellisistä syistä, ei lomamatkan takia – Uusi ajanvarauspiste aukesi Myyrmäkeen

Jos koronarokotteen tehosterokotusta ei voikaan ottaa aiemmin varattuna aikana, sen voi siirtää vain lääketieteellisestä syystä, tiedottaa Vantaan kaupunki. Ajan siirtoa varten on oltava dokumentti asiasta. Tehosterokotusta ei voi aikaistaa oman mielensä mukaan esimerkiksi lomamatkan vuoksi.

Rokotuksen siirron voi tehdä uudella, tilapäisellä ajanvarauspisteellä Myyrmäen Energia Areenalla (Rajatorpantie 23).

Ajanvarauspiste on avoinna arkisin kello 8.30–15.30. Pisteellä voi myös varata ajan ensimmäiseen koronarokotukseen, mikäli se ei ole mahdollista puhelimella tai netissä (koronarokotusaika.fi.). Ajanvaraukseen tarvitaan Kela-kortti ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Kaupunki tiedottaa myös, että koronarokotuksen ajanvarauksen takaisinsoittopalvelu on tilapäisesti ruuhkautunut, ja että soittopyynnön jätettyään pitää vain odottaa.

Vantaalla on annettu jo yli 180 000 koronarokotusta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut