Onko mielessä kesäretki tänään avautuville Asuntomessuille? – Katso vinkit ja maistiaiset messujen tarjonnasta verkkosivuiltamme löytyvästä Messulehdestä

Asuntomessut avautuvat tänään perjantaina 9. heinäkuuta Lohjalla. Täällä Vantaan Sanomien verkkosivulla voit tutustua messujen antiin etukäteen sekä Messulehden että kesäkuun alussa julkaistun Messujulkaisun avulla.

Messulehdestä voi lukea muun muassa vinkkejä lippujen ostamisesta, messuille saapumisesta ja oheiskohteiden tarjonnasta. Lisäksi lehdessä on runsaasti maistiaisia asuntomessukohteista: messutalojen sisustustrendeistä, ammattijärjestäjän oman kodin ratkaisuista ja vinkeistä kodin suunnitteluun, Talo Sensun viherkatoista, kerrostalokohteiden hulppeista yhteisistä tiloista kattoterasseineen ja viljelylaatikoineen sekä siitä, miten suunnitella toimiva loppuelämän koti, jossa voi yhdistää mökki- ja kaupunkiasumisen.

Julkaisut löytyvät Toimitus suosittelee -osiosta, jonne pääset vasemmassa yläkulmassa sijaitsevan Sisältö-valikon kautta tai suoraan tästä.

Asuntomessut Lohjan Hiidensalmessa jatkuvat 8. elokuuta asti.

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Etelä-Suomen Media Oy (ESM) solmivat vuoden alussa mediakumppanuussopimuksen Lohjalla järjestettävistä asuntomessuista. Vantaan Sanomat on osa Etelä-Suomen Mediaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut