Onko kotinurkkiin kertynyt ylimääräistä käyttökelpoista tavaraa? – Jokiuomanpuistossa voi ryhtyä kirppismyyjäksi

Kirpputoritavaraa voi mennä vapaasti myymään Jokiuomanpuistoon sunnuntaina 18. heinäkuuta. arkisto/Laura Heino

Jokiuomanpuistossa Louhelassa järjestetään puistokirppistapahtuma sunnuntaina 18. heinäkuuta. Paikalle voi mennä myymään, ostamaan tai muuten vain viihtymään vaikkapa piknikille.

Myymään pääsee ilman ennakkoilmoittautumista ja paikkamaksuja. Alueella ei ole tarjolla pöytiä, rekkejä eikä muitakaan myyntirakenteita. Matto, viltti tai muu myyntialusta tulee ottaa itse mukaan.

Puistoon toivotaan myös dj:tä ja katumuusikkoja. Musiikkiasioissa tulee ottaa ennakkoon yhteyttä tapahtuman taustavoimaan, Myyrmäki-liikkeeseen.

Myyntipisteiden välille pitää jättää väliä vähintään 10 metriä. Käytettävissä on koko Jokiuomanpuisto lukuun ottamatta matonpesupaikkaa, minigolfrataa ja lasten leikki- ja pelialueita.

Parkkipaikkoja on rajoitetusti sekä Haltiantien että Ruskokujan päässä. Puistoon pääsee myös esimerkiksi I ja P junilla joko Louhelan tai Martinlaakson asemalla pois jääden.

Omat roskat sekä mahdolliset myymättä jääneet tuotteet on kerättävä alueelta pois.

Kirppistapahtuma on käynnissä kello 11–17. Myös sunnuntaina 15. elokuuta järjestetään puistokirppis samaan aikaan.

Lue myös: Kirpputori pitää pintansa pikamuodin puristuksessakin – Kirpputoriyrittäjä antaa vinkit, mitä kannattaa viedä myytäväksi

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut