Maksuttomat eväspussit saivat suuren suosion – Havukoskella meni jopa 100 pussia vartissa

Vantaa tarjosi kuluvan kesän aikana maksuttomia eväspusseja alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kaupunki kertoo tiedotteessa, että pusseja jaettiin kuudessa puistossa 7. kesäkuuta – 9. heinäkuuta yhteensä noin 19 400 kappaletta.

Eväspussissa oli banaani, omena, välipalakeksi, croissant ja hedelmäsmoothie. Suurin osa pussien hakijoista oli koululaisia, jotka tulivat paikalle joko yksin tai kavereiden kanssa.

Pakkalassa jaettiin eväspusseja ensimmäistä kertaa, mutta alueen perheet löysivät paikalle hyvin. Päiväkodinjohtaja Tarja Turunen kertoo tiedotteessa, että paikalle tuli moni, joka ei ollut aikaisemmin tiennyt puistoruokailusta.

Rautkallion puistossa Havukoskella ensimmäisellä jakoviikolla meni jopa sata eväspussia vartissa, kertoo jakelupisteellä työskennellyt varhaiskasvatuksen työntekijä Hannele Zetterman. Myös muina jakelupäivinä Rautkallion puistoon tuodut pussit jaettiin loppuun.

Eväspusseja jaettiin Vihertien, Nissaksen ja Korson asukaspuistoissa sekä Rautkallion puistossa, Tikkurilan kirjastopuistossa ja Pakkalan oppimis- ja informaatiotalossa.

Kaupungilta kerrotaan, että vain joinain päivinä eväspussit loppuivat kesken. Pääosin niitä riitti kaikille hakijoille.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut