Lumo Kodit rakentaa Tikkurilaan ja Veromieheen lähes 200 uutta vuokra-asuntoa – Asukkaille on tarjolla muun muassa siivouspalvelua

Uusia vuokra-asuntoja tulee Tikkurilaan osoitteeseen Kielotie 34. Arkkitehtitoimisto Mika Päivärinne Oy/Vaero Group

Tiina Örn

Veromieheen osoitteeseen Pyhtäänkorventie 15 F tulee 65 uutta Lumo Kodit Oy:n vuokra-asuntoa. Kohteen rakentaa SRV. Asunnot valmistuvat ensi vuoden lopussa.

Uusia vuokra-asuntoja tulee myös Tikkurilaan. Hausia Oy rakentaa 126 uutta Lumo-kotia osoitteeseen Kielotie 34. Tikkurilaan asunnot valmistuvat keväällä 2023.

Kohteisiin rakennetaan myös yhteiskäyttötiloja saunoineen, terasseineen ja kerhohuoneineen. Lisäksi asukkaille on tarjolla muun muassa siivous- ja muuttopalveluja.

– Olemme jatkuvasti kehittäneet asukkaillemme tarjottavia palveluja, Lumo Kodit omistavan Kojamo Oyj:n liiketoimintajohtaja Ville Raitio kertoo.

Käytännössä palveluiden tarjoaminen tarkoittaa sitä, että Kojamo Oy kilpailuttaa eri palvelut ja valitsee siten ne kumppanit, joiden palveluita se tarjoaa asukkailleen. Tavoitteena on se, että asukkaat saavat palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Raition mukaan Kojamo haluaa palveluja tarjoamalla helpottaa muuttorumbaa ja myös asukkaiden arkea. Muuttopalvelu on ollut Raition mukaan suosittua.

– Tyypillisiä asiakkaalle tarjottavia palveluja ovat siivous- ja muuttopalvelujen lisäksi muun muassa astianpesukoneen asennuspalvelu, avainkuriiripalvelu sekä sähkönkilpailutus, Raitio sanoo.

Lumo Kodit Oy:n yhteistyösopimusten mukaan pääkaupunkiseudulle rakennetaan kesään 2023 mennessä yhteensä 593 asuntoa. Uusia asuntoja tulee Tikkurilan ja Veromiehen lisäksi muun muassa Pasilaan, Malmille ja Olariin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut