Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tikkurila Festivaali näkyy liikenteessä koko viikon – Urheilutien pätkää ei pääse ajamaan maanantaista maanantaihin

Hiekkaharjun urheilupuistossa 22. – 24. heinäkuuta järjestettävä Tikkurila festivaali vaikuttaa lähialueen liikenteeseen. Kaikki liikenteen poikkeusjärjestelyt ovat voimassa maanantaista 19. heinäkuuta maanantaihin 26. heinäkuuta asti.

Urheilutie on sinä aikana suljettuna kaikelta ajoneuvoliikenteeltä välillä Valkoisenlähteentie – Vesijohdontie.

Vaihtoehtoinen ajoneuvoliikenteen reitti kulkee Valkoisenlähteentie – Kielotie – Hiekkaharjuntie. Valkoisenlähteentieltä Vehnätielle sallitaan ainoastaan tonteille ajo ja Vesijohdontie on kokonaan suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Vesijohdontiellä saa kulkea vain festivaalin huoltoliikenne tapahtuman ajoluvilla.

Tikkurila Festivaalin järjestäjä Nelonen Media Live on tiedottanut myös äänentoiston testausajoista ja konserttiaikatauluista.

Äänentoistoa testataan keskiviikkona 21. heinäkuuta kello 12–21 ja torstaina 22. heinäkuuta kello 9–15.30. Torstaina konsertti on kello 15.30–01.

Sekä perjantaina 23. heinäkuuta että lauantaina testausaika on kello 9–13.30 ja konsertti kello 13.30–01.

Äänentoistolaitteet suunnataan poispäin asutuksesta, ja melutasoa tullaan järjestäjän mukaan seuraamaan reaaliaikaisesti.

Tänä vuonna tapahtumassa ei järjestetä ilotulitusta.

Vantaan isoja musiikkitapahtumia suunnitellaan täysillä, vaikka vielä ei tiedetä voiko niitä järjestää – Tikkurila Festivaali: "Emme ole luovuttaneet"