Leikkipuisto uudistetaan Mikkolassa ja Tikkurilassa – Kaupunki haluaa mielipiteitä lapsilta ja vanhemmilta

Kaupunki uudistaa Tikkurilan Pietaryritinpuiston ja Mikkolan Marsinpuiston leikkipuistot. Suunnitelmien laatiminen on jo aloitettu, ja kaupunki toivoo vanhempien ja erityisesti lasten kertovan mielipiteensä vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Kysely on toteutettu pääosin kuvavalinnoilla, joka helpottaa vastaamista. Tuloksia hyödynnetään puistojen suunnittelussa.

Verkkokysely on avoinna 29. elokuuta asti osallistuvavantaa.fi-sivustolla.

Pietaryrtinpuiston uudistamisen yhteydessä puiston vanhat leikkivälineet poistetaan, ja korvataan uusilla. Puiston ympärille rakennetaan aita, joka varustetaan yhdellä sisäänkäyntiportilla. Valaistukseen ei tule muutoksia. Puistoon sijoitetaan myös roska-astiat ja uudet pöytäryhmät.

Marsinpuiston uudet leikkivälineet sijoitetaan siten, että puiston toinen puoli tulee olemaan pienemmille ja toinen isommille lapsille. Vanhat huonokuntoiset välineet poistetaan ja korvataan uusilla. Aitaan tai valaistukseen ei tehdä suuria muutoksia. Puistoon sijoitetaan myös roska-astioita ja uudet pöytäryhmät.

Puistojen uudistaminen ajoittuu aikaisintaan ensi vuodelle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut