Maksuttomat elokuvanäytökset alkavat Tikkurilan Patiolla maanantaina – "Luvassa on perhe-elokuvia ja klassikoita"

Tikkurilassa sijaitsevalla Patio-terassilla katsellaan elokuvia maanantai- ja tiistai-iltaisin koko elokuun ajan.

– Luvassa on asiakkaillemme niin kotimaisia kuin ulkomaisia perhe-elokuvia ja erilaisia klassikoita, Pation yrittäjä Jarkko Sistonen kertoo.

Näytökset alkavat maanantaina 26. heinäkuuta. Silloin esitetään Leijonakuningas. Tiistain 27. heinäkuuta elokuvan nimi selviää maanantaina. Näytökset alkavat kello 19.

Leffailtojen idea sai alkunsa Patio-tiimin ideariihestä.

– Mietimme Pation alueen hyödyntämistä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Maailmalla ulkoilmaelokuvat ovat varsin suosittuja. On mukava päästä tarjoamaan niitä vantaalaisille ja toki myös muualta Patiolle tuleville vierailijoille

Leffaillat ovat Sistosen mukaan suunnattu kaikenikäisille elokuvista kiinnostuneille.

Yrittäjä Sistonen lisää, että Pation ohjelmaa päivitetään jatkuvasti uusien ideoiden ja ehdotusten pohjalta. Heinäkuun viimeisenä lauantaina vietetään Black and white -juhlaa.

– Toivomme Patiolla vierailevien pukeutumaan silloin mustiin, valkoisiin tai mustavalkoisiin vaatteisiin. Myös terassi saa tuolloin lisää teemaan sopivaa somistusta. Paikalla ovat dj ja saksofonisti.

Juttua muokattu 25.7. kello 20.10. Poistettu tieto tiistain elokuvan nimestä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut