Vantaan kaupunki julkaisi uusia altistumispaikkoja: Flamingossa useita, myös Jumbon Citymarket listalla – Vantaalla nyt yli 11 000 koronatartuntaa

Useassa viihdekeskus Flamingon paikassa on voinut altistua koronavirukselle viime viikoloppuna. Arkisto/Sanna Jokela
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Altistumiset julkisilla paikoilla -sivustolle on listattu uusia paikkoja. Vantaan kaupunki julkaise listalla sellaiset paikat, joissa asioineita ei kaikkia ole tavoitettu. He ovat voineet altistua koronavirukselle.

Listalla on nyt useita paikkoja viihdekeskus Flamingosta: Flamingo Spa, lauantaina 24.7. klo 11–14, Hohtogolf West Coast 24.7. klo 18–19, Ravintola Il Siciliano 24.7. klo 19–20 ja BowlCircus perjantaina 23.7. klo 21–22.

Lisäksi kauppakeskus Jumbon K-Citymarketissa on voinut altistua 23.7. klo 19–20.

Listan tiedot ovat nähtävillä 14 päivän ajan.

Jos on käynyt kyseisillä paikoilla edellä mainittuina aikoina, on seurattava omaa vointia erityisen tarkasti seuraavien 14 vuorokauden ajan.

Jos ilmenee vain lieviäkin koronavirukseen viittaavia oireita, on jäätävä heti kotiin ja hakeuduttava välittömästi koronatestiin. Yksikin oire riittää syyksi hakeutua näytteenottoon.

Vantaalla on todettu tiistaihin mennessä yhteensä 11 076 koronavirustartuntaa. Tartuntojen määrä on noussut viikossa 239:lla.

Kommentoi

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut