Tikkurila Festivaalilla olleilla koronatartuntoja – Testiin jo vähäisistä oireista

Tikkurila Festivaaleilla olleilla yksittäisillä henkilöillä on todettu koronavirustartuntoja, joten festivaalialueella on saattanut altistua tartunnalle, tiedottaa Vantaan kaupunki.

Kaikkia festivaaleilla käyneitä suositellaan seuraamaan oireitaan, ja hakeutumaan välittömästi koronavirustestiin, jos oireita ilmenee. Testiin tulee mennä jo vähäisistäkin oireista. Myös kaksi rokotusta saaneiden tulee hakeutua testeihin, jos oireita ilmaantuu.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että ulkotapahtumana järjestetyillä festivaaleilla on ollut mahdollisuus noudattaa terveysturvallisuusohjeita.

Kaupungin tiedotteessa kerrottiin järjestäjän vastanneen tapahtuman ohella festivaalien terveysturvallisuudesta. Kaupunki kuitenkin tarkensi myöhemmin järjestäjän vastanneen festivaalien terveysturvallisuudesta omalta osaltaan.

Juttua muokattu 27.7. kello 15.55, lisätty kaupungin tekemä tarkennus loppuun.

Lue myös: Hoitoalalla työskentelevä nainen järkyttyi Tikkurila Festivaalilla – Turvaväleistä ei puhettakaan, maskeja ei yleisössä kellään

Tikkurila Festivaalin koronaturvallisuus saa pyyhkeitä hoitoammattilaiselta – Näin vastaavat tapahtuman järjestäjä ja Vantaan terveyspomo: "Kaveriporukoissa ei pidetä turvavälejä"

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut