Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Vantaan Kesälavan päätösjuhlia vietetään viikonloppuna – Päättäjäisiä tähdittävät Tiisu, Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble ja DJ Matti Airaksinen

Vantaan Kesälavan kesätapahtumat päättyvät tältä kesältä ensi viikonloppuna. Päättäjäisiä vietetään perjantaina ja lauantaina 30.–31. heinäkuuta.

Perjantaina kello 20 esiintyy Tiisu. Tiisu on tarttuvaa suomirockia soittava yhtye, joka tunnetaan energisenä ja yllätyksellisenä livebändinä. Mm. ”Me olemme me”, "Elämältä turpiin sain" ja "Virtaset" -kappaleistaan tunnettu bändi valmistelee parhaillaan uutta albumiaan.

Tiisua lämmittelee Soulhengitys kello 18–19. Kvartetilta on luvassa villi ja instrumentaalinen kokemus.

Lauantaina päätöspäivä aloitetaan lapsille suunnatulla ohjelmalla, kun lavalle nousevat Mimi ja Kuku kello 11. Lastenohjelmista tuttujen Mimi-prinsessan ja Kuku-leijonan konsertti kutsuu kaikenikäiset mukaan lastentanssin, hemmottelevan joogan ja teatterileikkien riemuun.

Kello 17 illan musiikkikattauksen aloittaa Josefina. Josefina on helsinkiläinen nuori laulaja ja lauluntekijä, joka esittää vuoden 2020 alussa perustetun yhtyeensä kanssa suomenkielisiä pop/indie-kappaleitaan. Lyriikat ovat herkän ja hauraan nuoren sydämen tarinoita elämästä, ihmisyydestä ja rakkaudesta.

Syksyllä 2019 yhtye aloitti Josefina & Raul duona. Nyt valloittavan kokoonpanon mukana on viisi nuorta muusikkoa, jotka kaikki ovat Vaskivuoren lukion opiskelijoita.

Lauantai-iltana pääesiintyjiä on kaksi. Ensimmäisenä lavalle nousee Vantaan Viihdeorkesteri: Jukka Eskola Orquesta Bossa klo 19. Jukka Eskola Orquesta Bossa koostuu nimekkäästä jazzkvintetistä ja sitä soinnillisesti tukevasta jousikvartetista.

Vantaan Viihdeorkesterin trumpetin äänenjohtaja Jukka Eskolan kokoonpano esittää omia sävellyksiään sekä bossa- ja jazzstandardeja, jotka on sovitettu brasilialaisiin rytmeihin.

Myyrmäen Kesälavalle laulusolistiksi saapuu maineikas jazzlaulaja Nina Mya, jonka sielukas ja syvä ääni sopii täydellisesti sensuelleihin mutta ryhdikkäisiin brasilialaisiin rytmeihin.

Illan päättää ysärirytmein DJ Matti Airaksinen, joka tanssittaa torikansaa klo 20:30 alkaen.

Kesälavalla on järjestetty monenlaista ohjelmaa yli 50 tapahtuman verran. Vantaan Kesälavan tuotannosta vastaa Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu ry.

Päättäjäisten ohjelma

Perjantai 30.7.

klo 18 Soulhengitys

klo 20 Tiisu

Lauantai 31.7.

Klo 11 Mimi ja Kuku

Klo 17 Josefina

Klo 19 Vantaan Viihdeorkesteri esittää Jukka Eskola Orquesta Bossa

Klo 20.30 DJ Matti Airaksinen