Mielipide | Yöunensa melun takia menettävien mitta on täynnä – Mitä on tehtävissä, jotta kaahailu saadaan kuriin?

Nyt on tullut mitta täyteen minulla sekä kymmenillä, jopa sadoilla yöunensa menettäneillä Tikkurilan Talvikkitien varrella asuvilla.

Talvikkitie on mopojen, moottoripyörien ja autojen yöllinen kaahaustie. Juuri kun on nukahtanut, viritetty ajopeli kiihdytetään ja siitä lähtee sellaiset äänet, että koko tienoo herää.

Kysynkin, mitä on tehtävissä, jotta kaahailu saadaan kuriin? Mikä on se viranomaistaho, johon voimme olla yhteydessä ongelman ratkaisemiseksi? Otammeko yhteyttä kaupunkiin vai poliisiin?

Minä katson, että kaahailu ja se pärinä, joka ajopeleistä lähtee yöaikaan, on kotirauhan rikkomista.

Esimerkki yhdestä Talvikkitien kohdasta: Talvikkitien ja Tikkurilantien liikennevaloista lähdetään ajamaan kohti Keravanjoen siltaa. Kiihdytys kuuluu ympärillä oleviin asuntoihin yöllä ja myös päivällä.

Ajopelit pärisevät ja paukkuvat. Lisäksi yleisellä tiellä ajetaan kilpaa, niin yöllä kuin päivällä.

Kuinka paljon ja kuinka vakavia onnettomuuksia pitää sattua ennen kuin kaahailijoiden tekemisiin puututaan?

Minun ja monen muun ehdotus on, että Talvikkitielle asennetaan tiettyihin kohtiin nopeuskamerat. Toinen vaihtoehto ovat töyssyt Horsmakujan ja Talvikkitien risteykseen sekä Kaislarinteen ja Talvikkitien risteykseen.

Päreet poltettu

Lue myös : Öinen pärinä polttaa päreet Havukoskella, Korsossa, Martinlaaksossa, Ruskeasannassa, Tikkurilassa... – "Eivätkö ajelijat tajua, kuinka kovan äänen he saavat aikaan?"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut