Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Ulkopuolisen silmin katsottuna Myyrmäessä on paljon hyvää

On ehkä pientä filosofiaa sanoa, että ulkopuolinen näkee asiat uusin silmin. Olemme nyt olleet reilut kolme vuotta Myyrmäessä osa-aikaisina asukkaina. Pääkotimme on toisaalla, keskisuuressa kehyskaupungissa. Olemme varsin liikunnallisia ja luontoa arvostavia, joten erityisesti Myyrmäen alueen lähiliikuntapaikat ja luonto ovat herättäneet meissä varsin suurta kiinnostusta, ja sen myötä arvostusta.

Asuntomme sijaitsee Myyrmäessä Viherpuiston vieressä. Lapsenlapsillemme tuo lähipuisto on kaikessa karuudessaan kuitenkin peikkometsä valkovuokkoineen ja monine jännine paikoineen.

Ulko-oveltamme alle sadan metrin etäisyydellä on talvella käytettävissä hyvin hoidettu hiihtolatu ja kesällä aivan loistavat lenkkeilyväylät.

Myyrmäen liikuntapuistoa kehitetään koko ajan yhä hienommaksi. Skeittipuisto on upea, kuntoilulaitteet, pelikentät ja kiipeilyseinät ovat kaikki vapaasti asukkaiden käytettävissä. Lähellä Jokiuoman puistossa on myös hyvä lähiliikuntapaikka.

Viimeisin löytömme on Vetokannaksen uimaranta Kaivokselan puolella. Sekin on kuitenkin varsin lähellä Myyrmäkeä, joten sinne on helppo mennä. Alue on tehty entiseen soramonttuun, mutta siinä on mielestämme onnistuttu todella hyvin.

Uskokaa minua. Myyrmäessä on paljon hienoa ja hyvää – ainakin ulkopuolisen silmin katsottuna.

Jukka Moilanen

kaupunginjohtaja emeritus

Ulvila