Maksuttomat leffapiknikit alkavat Vantaalla – Valkokankailla nähdään rakkausteemaisia elokuvia

Backaksen kartanolla vietettiin leffapiknikkiä 26. elokuuta viime vuonna. Vantaan kaupunki

Tuomas Massinen

Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut ja elokuvateatteri Pop Up Kino Helsinki tarjoavat elokuussa maksuttomia, kaikille avoimia leffapiknikkejä Tikkurilassa, Kivistössä, Koivukylässä ja Backaksen kartanolla.

Valkokankailla nähdään erilaisia rakkausteemaisia elokuvia neljänä elokuisena iltana.

Rakkautta Vantaalla -ulkoilmaelokuvanäytökset alkavat auringon laskettua noin kello 21.30.

Ensimmäinen leffapiknik järjestetään torstaina 12. elokuuta Tikkurilan Kirjastopuistossa Vantaanaukio 5:ssä. Siellä nähdään kotimainen, vuonna 2019 valmistunut Mestari Cheng. Elokuvan ikärajana on 7 vuotta, ja se kestää tunnin ja 54 minuuttia.

Toinen näytös on Kivistön Kenraalinpuistossa Huovintie 21:ssä perjantaina 20. elokuuta. Silloin elokuvana on USA:ssa vuonna 1991 valmistunut klassikko Thelma ja Louise. Elokuva kestää 2 tuntia ja 10 minuuttia, ja se on kielletty alle 16-vuotiailta.

Keskiviikkona 25. elokuuta nähdään Backaksen kartanolla Ylästöntie 28:ssa yhdysvaltalainen Palm Springs, joka on valmistunut 2020. Elokuvan ikäraja on seitsemän ikävuotta ja kesto 1,5 tuntia.

Jo aiemmin samana päivänä kello 17 Backaksen kartanon Puimalassa esitetään kaikille sallittu kotimainen Puluboin ja Ponin leffa vuodelta 2018. Elokuva kestää tunti ja 12 minuuttia.

Näytössarjan päättää lauantaina 28. elokuuta Koivukylässä nähtävä Moonlight. Alle 12-vuotiailta kielletty elokuva esitetään Myllykoskenpuistossa Koskenniska 2:ssa. Elokuvan kesto on tunti ja 51 minuuttia.

Ennen Kivistössä nähtävää elokuvaa yleisö voi nauttia musiikista ja tanssista Keimolassa.

Keimolan moottoriradan valvontatornista luotu soiva tilataideteos Ombra kutsuu ihmiset viihtymään tornin kupeeseen kello 19.30.

Ombran edustalla esiintyvät muun muassa tähtiballerina Minna Tervamäki ja balettitanssija Anni Jokimies, B-Boyt Andrii "Pluto" Gregul ja Jeffrey Kam, sekä laaja kattaus tanssijunioreita.

Illan tanssimusiikista vastaa AJ and the Mystery -bändi, jonka keulahahmona räppää ja laulaa AJwasgood.

Illan huipennukseksi kuullaan elektronisen musiikin pioneerin Esa Kotilaisen säveltämä Ombra1- kantateos.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut