Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matineasarja tarjoaa taas laatuleffoja Tikkurilassa – lauantaina aloitetaan Emmalla

Elokuvat: Kulttuuripalvelujen järjestämiä elokuvanäytöksiä nähdään Tikkurilan Bio Grandissa.

Elokuvasyksy alkaa ja Vantaan kaupungin matineaelokuvien sarjassa on luvassa jälleen suuri määrä laadukkaita elokuvia.

Kulttuuripalveluiden valitsemien elokuvien monipuolisuuteen ja kiinnostavuuteen on voinut luottaa jo vuosikausien ajan. Leffakirjoista löytyy eri maista ja eri kielillä, on yhteiskunnallista draamaa sekä komediaa. Oscar-palkintojen voittajiakin on sarjassa mukana useampia, kuten Nomadland, Yhdet vielä ja Sound of Metal.

Elokuvia on nyt syksyllä tarjolla tavallista runsaammin, sillä kevääksi suunniteltujen elokuvien esitys on lykkääntynyt koronarajoitusten vuoksi.

Ja koska kaupunki tukee esityksiä, lipun hinta on normaalinäytöksiä edullisempi eli 7,50 euroa.

Matineaelokuvia esitetään Tikkurilan perinteikkäässä Bio Grandissa (Kielotie 7). Aiemmin matineaelokuvia on nähty myös Myyrmäessä Kino Myyrissä, mutta sen lopetettua toimintansa viime vuoden loppupuolella, Länsi-Vantaalla ei ole enää esityspaikkaa.

Aiemmin näytöksiä on ollut tavallisesti kaksi eri päivinä, nyt näytöksiä on joillakin elokuvilla kolmekin, kuten kotimaisella Metsäjätillä lokakuussa.

Matineasarja alkaa lauantaina 14. elokuuta kello 11.15 brittiläisellä Jane Austen -filmatisoinnilla Emma . Seuraavat esitykset ovat 18. elokuuta kello 15.30 ja 19. elokuuta kello 13.15.

Lippuja näytöksiin myydään kassalta ja niitä voi varata netistä tai puhelimitse viimeistään tuntia ennen näytöstä. Liput tulevat varattaviksi viimeistään elokuvaa edeltävänä tiistaiaamuna.

Brittiepookin jälkeen nähdään Terapiaa tunisialaisittain, 21. ja 25. elokuuta. Komediallinen draama voitti yleisöpalkinnon Venetsian elokuvajuhlilla 2019.

Matineaelokuvien sarja jatkuu joulukuulle saakka. Näytösten katsojamäärä noudattaa ajankohdan ohjeita.