Nyt voi kisata oman kotikaupungin kuvaamisessa – Vantaan museoiden fotomaratoniin saa osallistua yksin tai vaikkapa perheen kanssa

Vantaan kaupunginmuseon, taidemuseo Artsin ja Suomen Ilmailumuseon järjestämässä fotomaratonissa kuvataan vantaalaista kulttuuriympäristöä lauantaina 11. syyskuuta kello 9–21.

Tapahtumaan osallistumisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan 9. syyskuuta asti osoitteessa https://ilmailumuseo.fi/vantaanfotomaraton/. Samassa osoitteessa, samoin kuin kaikkien museoiden somessa, julkaistaan tapahtumapäivänä kuvattavat aiheet, joita on yhteensä kuusi.

Kilpailussa on sekä digisarja että Instagram-sarja, joista toiseen tai kumpaankin voi osallistua ilmaiseksi yksilönä, pareittain, perheenä tai ryhmänä. Vain digisarjaan vaaditaan ilmoittautuminen.

Kuvata saa millä tahansa digikameralla, tabletilla, älypuhelimella tai dronella.

Digisarjassa palkitaan kolme parasta kuvasarjaa. Instagram-sarjan kuvia ei arvostella, vaan osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Fotomaratoniin osallistuminen on maksutonta. Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut