Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sähköratavaurio Tampereen ja Seinäjoen välillä – useita junia peruttu aamulta, korvaavia kuljetuksia ei ole

Tampereen ja Seinäjoen välisellä rataosuudella on havaittu sähköratavaurio. Tämän hetken arvion mukaan vaurio on korjattu maanantaina kello 12.

Junaliikenne Tampereen ja Seinäjoen välillä on keskeytetty ja useita aamun kaukojunavuoroja perutaan kokonaan. Pohjoisesta päin tulevat aamujunat peruuntuvat Vaasasta, Oulusta ja Kokkolasta. Vaasasta perutaan junavuorot, jotka lähtevät ennen kello 10. Oulusta perutaan kaikki junat, jotka lähtevät ennen kello 8. Kokkolasta lähtevä IC 52 on myös peruttu. Korvaavia kuljetuksia ei VR:n mukaan ole saatavilla.

Tilanteella on vaikutuksia myös Helsingistä lähteviin, pääradan kautta kulkeviin aamuvuoroihin, ja myös osa niistä tullaan perumaan.

Samalla rataosuudella oli vaurio myös sunnuntaina. Seinäjoen eteläpuolelta löydetyn kaapelivaurion vuoksi junat joutuivat ajamaan alennettua nopeutta lähes 40 kilometrin matkan. Sunnuntain vika myöhästytti useita junia jopa yli kahdella tunnilla.