Valtuutettu vaati tunteita kuumentaneen koirapuiston siirtoa Kivistössä – puisto pysyy paikallaan, mutta nyt selvitään voiko valaistuksen sammuttaa yöksi

Kivistössä sijaitseva koirapuisto sijaitsee lähellä asuintaloja. Yömyöhään ulkoilevat ja haukkuvat koirat häiritsevät paikoin lähistöllä asuvia. Arkisto/Tiina Örn

Kaupunginvaltuutettu Kimmo Kiljunen (sd.) vaatii valtuustoaloitteessaan Kivistön Punakivenpuistossa sijaitsevan koirapuiston siirtoa.

Koirapuistossa iltamyöhään haukkuvat koirat ovat ärsyttäneet muun muassa lähitaloissa asuvia.

Lue myös: Koirapuistojen öinen meteli kuumentaa tunteita ja ongelma kärjistyi tänä kesänä – "Poliisi ei voi sakottaa siitä, että koirat haukkuvat"

Vantaan kaupunki toteaa vastauksessaan, että koirapuiston siirto ei ole mahdollista, sillä kyseessä on alueen ainoa toiminnassa oleva koira-aitaus.

Tulevaisuudessa Kivistöön arvellaan tarvittavan ainakin kolme koira-aitausta, sillä alueen asukasmäärä kasvaa. Vasta, kun alueelle on toteutettu uusia aitauksia, voi nykyisten koirapuiston pienentämistä tai poistamista harkita.

Kaupunki kuitenkin lupaa selvittää, voisiko koirapuiston valaistuksen sammuttaa yöksi.

Kommentoi

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut