Kuva: Tunnistatko tämän Kivistöstä junaan nousseen miehen? – Poliisi etsii epäiltyä, joka löi naisen ratakiskoille Päärautatieasemalla

Helsingin poliisi pyytää yleisöltä havaintoja miehestä, jonka epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina 12. syyskuuta.

Pahoinpitely tapahtui kello 13.40. Poliisi epäilee, että tuntematon mies löi laiturilla numero 3 kävellyttä naista nyrkillä. Nainen kaatui ratakiskoille lyönnin seurauksena. Hän sai tilanteessa vakavia vammoja.

Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, ja sivulliset yrittivät pidellä epäiltyä paikoillaan teon jälkeen. Mies pääsi kuitenkin poistumaan paikalta, eikä häntä ole tavoitettu.

Poliisi epäilee teosta oheisissa kuvissa näkyvää miestä. Hän saapui tapahtumapaikalle Helsingin päärautatieasemalle hieman ennen tapahtuma-aikaa P-junalla Vantaalta. Mies oli noussut junaan Kivistön asemalta. Hän liikkui pienikokoisella, tummalla maastopyörällä.

Epäilty oli pukeutunut todennäköisesti Canada Goose -merkkiseen tummanharmaaseen takkiin ja mustiin housuihin, joissa oli takapuolella valkeita, luurankomaisia kuvioita. Kaulassa hänellä oli vaaleat kuulokkeet ja sininen kasvomaski.

Rikoksesta epäillyn henkilöllisyyttä ei ole kyetty selvittämään.

Helsingin poliisi kaipaa yleisön havaintoja rikoksesta epäillyn tavoittamiseksi. Havainnot pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti soittamalla tai Whatsapp-viestillä numeroon 046 922 4651. Havaintoja voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut