Metro ja raitiovaunut eivät kulje torstaina ja perjantaina – Etenkin näillä pääväylillä kannattaa varautua ruuhkaan

Kuvituskuva. Arkisto/Päivi Tuovinen

Sirpa Repo

Raitiovaunut ja metro eivät liikennöi huomenna torstaina ja perjantaina kuljettajien työnseisauksen vuoksi. Helsingin seudun liikenne (HSL) ei järjestä korvaavaa liikennettä.

Fintrafficin tieliikennekeskus arvioi, että pääkaupunkiseudun aamun ja iltapäivän työmatkaliikenteeseen on pääväylille odotettavissa ruuhkautumista sekä huomenna että perjantaina. Jonoutumista on odotettavissa etenkin Itä- ja Länsiväylälle sekä Helsingin keskustan suuntaan.

Lähipäivien liikkuminen kannattaakin suunnitella etukäteen. Liikkumiseen kannattaa myös varata selkeästi enemmän aikaa kuin yleensä.

– Torstaina ja perjantaina kannattaa mahdollisuuksien mukaan ajoittaa omaa liikkumistaan ruuhkaisimman työmatkaliikenteen ulkopuolelle. Jotta maantieliikenne saadaan sujumaan mahdollisimman sujuvasti, suositellaan vaihtoehtoisia joukkoliikennevälineitä, yksityisautoilussa kimppakyytejä ja harkitaan vaikka pyörän käyttöä, luettelee tiedotteessa Fintrafficin liikennekeskuspäällikkö Kari Tarkki.

Bussit kulkevat torstaina ja perjantaina normaalisti.

Ajantasaiset tiedot vaihtoehtoisista yhteyksistä asemittain löytyvät hsl.fi-sivustolta.

Lue myös: Kuljettajien lakko osuu samaan aikaan syksyn yo-kokeiden kanssa – abin kannattaa varata reilusti aikaa matkaan

Kommentoi

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut