Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskelle Myyrmäkeä avataan satapaikkainen klubi, josta halutaan tehdä yksi Suomen parhaista keikkapaikoista – Osa syksyn ohjelmistosta on jo päätetty

Myyrmäen Myyräncoloon avataan lokakuun alussa noin satapaikkainen jazz- ja tapahtumaklubi Lobby Myyrmäki.

Perustajien mukaan klubista aiotaan rakentaa yksi Suomen houkuttelevimmista keikkapaikoista.

Klubin perustajat ovat pitkän linjan jazzmuusikko William Suvanne, "digivelho" Tipi Anttila sekä lukuisia tapahtumia tuottanut Jane Manninen.

Manninen kertoo Lobby Myyrmäen olevan paljon muutakin kuin jazz- ja musiikkiklubi. Luvassa on keikkojen lisäksi viinitastingeja, stand up -iltoja, kisastudioita ja shakkiklubitoimintaa. Tilaa voi myös vuokrata.

– Käytössä on hieno lava, jossa on valmiina rummut ja äänentoistojärjestelmä. Tapahtumatilan lisäksi Lobby Myyrmäkeen kuuluu kokoushuone sekä tunnelmallinen salakapakkatyyppinen baari.

Tilan lisäksi Manninen kehuu uuden klubin sijaintia.

Klubi avataan keskelle Myyrmäkeä.

– Lobby Myyrmäki avataan keskelle Myyrmäkeä. Se on lähellä juna- ja linja-autoasemaa ja ihan vieressä on iso, edullinen parkkialue. Paikalle on helppo tulla niin yleisön kuin artistien.

Usko klubin suosioon on Mannisen mukaan suuri.

– Vantaalla ei ole vastaavia tiloja ja kulttuurinnälkä on valtava. Ihmiset haluavat mennä tapahtumiin ja tavata muita.

Manninen kuvaa taustajoukon roolitusta. Suvanne on jazzmuusikkona ohjelmavastaava, Anttila hoitaa visuaalista ilmettä ja markkinointia sekä vastaa tarvittaessa esimerkiksi keikkojen tai muiden tapahtumien striimauksesta. Mannisen vastuulla on kokonaisuuden hallinta.

Syksyn ohjelmisto on osittain jo lyöty lukkoon. Lavalle nousevat muun muassa Niko Ahvonen, Catharina Zühlke, Sami Saari & Jazzpojat, Aili Ikonen sekä Mikko Pettisen ja Antti Kleemolan luotsaama Funky Finns.

Myyrmäki Lobby avaa ovensa perjantaina 1. lokakukuta klo 20. Lippuja myy Tiketti.