Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HSL:n uusi hallitus valittiin –  Vantaalta kolme varsinaista jäsentä

Helsingin seudun liikenteen hallituksen vantaalaisiksi jäseniksi on valittu Sirpa Kauppinen (vihr.), Sakari Rokkanen (kok.) ja Pasi Liukkonen (ps.).

Lisäksi HSL:n tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin vantaalainen Ilkka Malmivaara (kok.).

Toimielinten kokoonpano määräytyy jäsenkuntien asukaslukujen ja kunnallisvaalien tuloksen perusteella. Uuden hallituksen puheenjohtaja on Matias Pajula (kok.) Helsingistä

HSL:n hallituksessa on 14 varsinaista jäsentä, joilla jokaisella on henkilökohtainen varajäsen. Helsingillä on hallituksessa seitsemän varsinaista ja saman verran varaedustajia. Espoolla on kolme varsinaista ja kaksi varaedustajaa ja Vantaalla on kolme varsinaista sekä yhtä monta varaedustajaa.

Kirkkonummella on hallituksessa yksi varsinainen jäsen ja Keravalta, Sipoosta sekä Tuusulasta on hallituksessa varajäsen.

Uudessa hallituksessa on varsinaisina jäseninä viisi kokoomuksen, kolme vihreiden, kaksi SDP:n, kaksi perussuomalaisten edustajaa sekä yksi edustaja vasemmistoliitosta ja RKP:stä.