Vaikeutuiko matkantekosi metrolakon aikana? Saatat saada hyvitystä HSL:tä

HSL maksaa osalle kausikorttiasiakkailleen hyvitystä metro- ja raitiovaunulakon aikaisista matkustushankaluuksista. Päivi Tuovinen/Arkisto

Minna Harmaala

Metron ja ratikan vakiomatkustaja voi saada hyvitystä kuljettajien kaksipäiväisestä lakosta, tiedottaa Helsingin seudun liikenne HSL.

HSL maksaa hyvitystä niille kausilippuasiakkaille, joiden matkanteko hankaloitui metro- ja raitiovaunulakon aikana. Työnseisaus pysäytti metrot ja ratikat torstaina ja perjantaina.

Hyvityksen saamisen edellytys on, että matkustajalla on ollut työnseisauksen aikana voimassa ollut kausilippu HSL-sovelluksessa, HSL-kortilla tai Maas-palveluntarjoajan sovelluksessa. Edellytyksenä on myös, että matkustaja ei ole lakon aikana voinut käyttää joukkoliikennettä tavanomaisilla matkoillaan.

Hyvitys on kahden vuorokauden lippukoodi HSL-sovellukseen. Koodi on voimassa vuoden ajan ja sen voi käyttää milloin tahansa.

Hyvityksen voi saada täyttämällä HSL:n sivuilta löytyvän lomakkeen ja palauttamalla sen joko liitetiedostona HSL:n verkkosivujen kautta tai postitse.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut