Perheenjäsentä uhkaillut mies aiheutti ison poliisioperaation Vantaalla – uhkasi myös poliisia

Perheenjäsentään väkivallalla uhannut mies aiheutti mittavan poliisioperaation sunnuntaina 19. syyskuuta Vantaalla.

Poliisi lähetti paikalle useita partioita, jotka joutuivat nekin uhkailun kohteeksi.

– Mies esitti uhkauksen myös tehtävällä olleita poliisin partioita kohtaan. Tehtävälle osallistui useita poliisin partioita sekä sairaankuljetuksen yksiköitä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Luoto tiedotteessa.

Välikohtaus alkoi puolen päivän aikaan Koivukylässä. Ilta-Sanomien tietojen mukaan poliisit hälytettiin yksityisasuntoon Vaahterakujalle.

Luodon mukaan poliisi otti uhkailijan kiinni ja kuljetti hänet Vantaan poliisivankilaan laittomasta uhkauksesta epäiltynä.

Miehen hallusta löytyi myös huumausaineeksi epäiltyä ainetta, joten hänen epäillään syyllistyneen myös huumausaineen käyttörikokseen.

Itä-Uudenmaan poliisilla on viime viikolla kaikkiaan 1 847 tehtävää. Poliisin mukaan keikkamäärässä näkyy hienoista laskua, kun mennään syksyä kohden. Samoin kotihälytystehtävien määrä laski viime viikolla hieman edellisviikkojen tasolle.

Sen sijaan pahoinpitelyrikosten määrässä – niin yleisellä kuin yksityisellä paikalla – oli havaittavissa lievää nousua.

– Viime viikonloppuna hätäkeskuksen kautta annettuja tehtäviä oli yhteensä 627. Perjantai ja lauantain välinen yö oli kiireisempi, kun taas lauantain ja sunnuntain välisessä yövuorossa poliisilla oli enemmän pitkäkestoisia ja useita partioita samalle tehtävälle sitovia hälytystehtäviä, kertoo komisario Kimmo Klemetti tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut