Kulttuurikeskus Orvokki kunnostettiin alkuperäistä tyyliä kunnioittaen – kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan entisten kansakoulurakennusten peruskorjattuihin tiloihin

Vantaan kuvataidekoululla ja Vantaan musiikkiopistolla käytössään olevan kulttuurikeskus Orvokin tiloihin Tikkurilassa (Orvokkitie 15) pääsee tutustumaan lauantaina 25. syyskuuta.

Vuosilta 1926 ja 1939 peräisin olevien, alkujaan kansakouluina palvelleiden rakennusten peruskorjaus saatiin hiljattain päätökseen, ja alkuperäistä tyyliä kunnioittaen kunnostetut tilat ovat jo käytössä. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten peruskorjaus alkoi vuoden 2019 loppupuolella.

Yksilö- ja ryhmäopetustilat, kuten keramiikkaluokka ja valokuvausstudio sekä musiikkiopiston Orvokkisali on varustettu uudella tekniikalla. Orvokkisalissa esitetään muun muassa musiikkiteatteria ja pidetään pop- ja jazzkonsertteja.

Kaikille avoin ja maksuton tutustumistilaisuus järjestetään kello 10–12.30. Kierrokset vedetään pienissä ryhmissä opastetusti ja niillä pääsee näkemään välähdyksiä myös toiminnasta, kuten musiikkiteatterin esityksiä Orvokkisalissa.

Sään salliessa etupihalla on kahvitarjoilu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut