Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Taikuuden harvinaista esineistöä on nähtävillä Myyrmäessä – Isoille ja pienille sopiva näyttely on koottu ammattitaikurin yksityiskokoelmasta

Eläköön Taikuus! Vive la Magie! -näyttely vie aikamatkalle taikuuden historiaan ja esittelee merkittäviä illusionisteja satojen vuosien takaa aina tähän päivään asti.

Esillä on valokuvia, harvinaisia kirjoja, julisteita ja grafiikkaa, illuusioita, maalauksia sekä vanhoja leluja ja esineitä eri puolilta maailmaa.

Esineet kuuluvat Suomessa pitkään asuneen ammattitaikurin Mano d’Oron, eli Philippe Todaron yksityiskokoelmaan, joka on täynnä harvinaisuuksia. Belgialaissyntyinen taikuri on toiminut ammatissaan Suomessa jo useita vuosia ja esiintynyt myös muualla Euroopassa.

Näyttelyn toiminnallisessa pisteessä on taikuuteen liittyvää kirjallisuutta ja taikavälineitä, joiden avulla voi harjoitella ja esittää omia temppuja.

Taikateemaan liittyvässä tapahtumassa lauantaina 30. lokakuuta kello 12–14 vietetään Halloween-naamiaisia ja luvassa on myös Harry Potter -taikashow. Liput maksavat 6 euroa yhdeltä aikuiselta ja lapselta (lisähenkilöt 6 euroa). Ilmoittautumiset: kulttuuriliput.vantaa.fi.

Maksuton näyttely on esillä Lastenkulttuurikeskus Toteemissa (Myyrmäentie 6) 30. lokakuuta asti. Tarkemmat tiedot aukioloista löydät täältä.