Hobby Hall avasi uuden myymälän Tammistoon – "Olemme tekemässä aivan uudenlaista konseptia Suomeen"

Uusi myymälä aukesi asiakkaille syyskuussa. Hobby Hall

Tuomas Massinen

Verkkokauppaan keskittyvä Hobby Hall on avannut uuden kivijalkakaupan Tammistoon. Se sijaitsee samassa Tammiston kauppatien liiketilassa, jossa se on toiminut jo 1980-luvulla.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että syyskuussa avattu myymälä yhdistää verkkokaupan ja kivijalkakaupan uudella tavalla. Siellä asiakkaat voivat katsella, kokeilla ja ostaa tuotteita sekä hakea tilaamiaan tavaroita noutopisteestä.

Kivijalkakaupassa myyntivalikoima on suppeampi kuin verkkokaupassa.

Lue lisää aiheesta: Hobby Hall avaa Tammiston myymälän uudelleen

Uuden kaupan myymäläpäällikkö Kirsi Kuismin sanoo tiedotteessa, että yhtiö halusi rakentaa myymälän, joka elää sesonkien mukana.

– Tulemme tekemään päivityksiä tasaisin väliajoin niin tuotevalikoimaan kuin myymälän osastoihinkin. Asiakkailta saatu palaute on ehdottoman tärkeää meille, kun olemme tekemässä aivan uudenlaista konseptia Suomeen, Kuismin kertoo.

Myymälän noutopiste otetaan käyttöön lokakuun aikana. Asiakkaat voivat tilata sinne lähes kaikkia yhtiön verkkokaupan tuotteita. Erikoiskuljetusta vaativat tuotteet, kuten kasvihuoneet ja paljut, on rajattu pois.

Tammiston myymälän varastoa hyödynnetään myös toimituksissa Baltian-asiakkaille.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut