Siltatyömaa teki kiertoliittymästä hankalan ruuhkapaikan Korsossa

Kesällä alkanut Kulomäentien sillan remontti Korson keskustassa on edennyt kannen korjaus- ja eristystyöhön. Sillalla on käytössä vain yksi ajokaista ja autoja ohjataan liikennevaloilla.

– Kannen eristystyöt pitää tehdä aina sääsuojan alla, kertoo rakennuttajavalvoja Tero Haapaharju Vantaan kaupungilta.

Siltakannelle ei mahdu kahta ajokaistaa, koska jalankulkijoille ja pyöräilijöillekin on oltava oma väylä.

Liikennevaloihin kertyy pitkiä jonoja molempiin suuntiin Urpiaisentietä varsinkin ruuhka-aikoina.

Hankalin tilanne on Kotkankaulan kohdalla olevassa kiertoliittymässä. Osa autoista ajaa kiertoliittymään eikä pääse heti jatkamaan matkaansa Koivukylän suuntaan, vaan jää jonoon keskelle liikenneympyrää. Se tukkii muiden autojen ajamisen muun muassa Kulomäentieltä kiertoliittymän kautta Urpiaisentielle.

Lue myös: Vantaalla on meneillään ja alkamassa monta siltaurakkaa: Korsossa korjataan kaksi isoa siltaa, puistosiltoja uusitaan Rekolassa, Martinlaaksossa ja Viertolassa

Itä-Uudenmaan poliisin liikennepoliisisektorin johtaja Timo Leppälä sanoo, että oikea tapa olisi odottaa ja jättää kiertoliittymä auki. Hän arvelee, että kiertoliittymässä seisovat ovat joutuneet siihen yllättäen, koska ovat arvioineet pääsevänsä jatkamaan valoista suoraan eteenpäin.

– Vakituisesti siitä ajavat osaavat jo ennakoida sen, Leppälä uskoo.

Siltaremontti piinaa autoilijoita vielä marraskuun loppuun saakka.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut