Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaan Sanomat on Vantaan luetuin lehti – lukijamäärä jatkaa yhä kasvuaan

Vantaan Sanomien lukijamäärä jatkaa kasvuaan. Lehti on ylivoimaisesti luetuin lehti Vantaalla. Paperilehdellä on keskiviikkona julkaistun Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) mukaan 86 000 lukijaa. Kasvua edellisestä mittauksesta kertyi tuhat lukijaa.

– Olemme iloisia, että uudetkin lukijat ovat ottaneet lehden omakseen. Pyrimme tekemään lukijoillemme laadukasta ja monella tavalla kiinnostavaa paikallisjournalismia. Haluamme nostaa esiin vantaalaisia arjessa puhuttavia ilmiöitä ja ihmisiä, Vantaan Sanomien päätoimittaja Mia Lindström toteaa.

Vantaan Sanomien paperilehden lukijamäärä kasvoi nyt neljättä vuotta peräkkäin. Paperilehden lukijamäärän kasvu on poikkeuksellista aikana, jolloin digitaalinen lukeminen jatkaa kasvuaan.

Paperilehden lisäksi Vantaan Sanomia voi lukea verkossa, josta löytyy myös monen lukijan suosima näköislehti. Näköislehteä voi lukea kätevästi myös Päivän lehti -sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata maksutta sovelluskaupasta.

Tuoreimmista paikallisuutisista saa kätevästi tietoa myös tilaamalla päivittäin ilmestyvän uutiskirjeen omaan sähköpostiin. Uutiskirjeeseessä on kooste päivän tärkeimmistä paikallisuutisista.

Lisäksi Vantaan Sanomia voi seurata Instagramin, Twitterin ja Facebookin kautta.

Kansallinen mediatutkimus kertoo, että Etelä-Suomen Median julkaisemien lehtien kokonaistavoittavuus on nyt 978 000 lukijaa. Etelä-Suomen Median lehdistä suurimmat kokonaistavoittavuudet ovat Helsingin Uutisilla (370 000 lukijaa), Tamperelaisella (191 000), Länsiväylällä (146 000) ja Vantaan Sanomilla (118 000).

Kokonaistavoittavuusluku on lehden keskimääräisen numeron lukijamäärä lisättynä keskimääräisen viikon aikana lehden eri digitaalisia versioita käyttäneiden lukijoiden määrällä.